azree's FotoPage

By: am photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Dec-2009 07:46 Email | Share | | Bookmark
new project 2010!!










Thursday, 15-Oct-2009 07:21 Email | Share | | Bookmark
amphotography

editing by azree





Monday, 2-Mar-2009 02:41 Email | Share | | Bookmark
Album Foto Tunang









album ni dikhas untuk shot majlis pertunangan dan majlis akad nikah..



Tuesday, 24-Feb-2009 02:16 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan







Monday, 23-Feb-2009 23:57 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan









ni pengalaman aku buat kerja sorang2... takde partner.. nak tunggu member aku sorang lagi ni ntah bile leh follow aku ntah! lama sangat tunggu.... jadi.. ni aku tukang amik gambar dan tukang edit pun aku... letih gak ler... pastu dah selesai semua shot... mulalah kerja2 mengedit gambar2 majlis tunang nih.... pergghhh... aku mengambil masa 9 hari untuk menyiapkan 40 keping grafik editing... dan selesai untuk mempuat Fotobuk... jenuh jugak... jadi ini serba sedikit hasil yang dibuat...

kepada sesiapa yang berminat sila hubungi

Azree Jaafar 019-2022347






[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net